NHF
Fredrikstad
 NHF
Fredrikstad
 NHF
Fredrikstad
 NHF
Fredrikstad

Bilkurs
Offentlig · Arrangør: NHF Øst

17. sep. kl. 16:00–18. sep. kl. 16:00

Scandic Asker
Askerveien 61, 1384 Asker, Norway

Invitert av Gyda Antonie Nullmeyer

Til høsten er det klart for vårt neste og oppdaterte NAV-Bilkurs. Her rettes søkelyset på de ulike sider ved anskaffelse av bil, regelverket, søknadsprosdyren, eget ansvar for bruk, rettigheter, plikter m.m.

Målgruppen for kurset er medlemmer av SAFO Øst (NHF, NFU og FNDB) eller våre nabo-medlemmer i NHF Oslo og Oslofjord Vest, som har NAV-bil i dag eller som står foran søknadsprosess for NAV-bil. Dette er for de som selv er sjåfør, andre som fungerer som assistenter/sjåfører, eller andre som arbeider med NAV-bil, hjelpemidler e.l.

Kursets innhold er bl.a. bred og oppdatert innføring i dagens regelverk, praksis og tilpasning av slike biler med særskilt fokus på «rett valg av bil», utstyr og tilpasning til meg som sjåfør eller påsitter, lover og regler for tilskudd/lån, føreropplæring, forsikring/formelle forhold, eget ansvar, ulike brukere, barn – voksen osv. Kurset er samtidig en arena for erfaringsutveksling.

Innledere er:
– NAV Bilsenter Østlandet
– NHF/NHF Øst fremste tillitsvalgte på bil og funksjonshemmede
– Erfarne brukere som videreformidler sine erfaringer.
I tillegg settes av god tid til spørsmål og erfaringsutveksling. NHF Øst har allerede lang erfaring fra slike og vil sammen med deltakerne legge til rette for at den enkelte deltaker får personlig utbytte.

Kurset starter opp tirsdag 16.00 og avsluttes onsdag 16.00. Kursleder er Sverre Bergenholdt, leder av NAV bil Østlandets brukerutvalg.

Mer info om påmelding finner du her: http://oest.nhf.no/arbeidet-vart/kurs

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Abonnement
Loading
helsenorge.no
NHF Øst kurskatalog 2014