NHF
Fredrikstad
 NHF
Fredrikstad
 NHF
Fredrikstad
 NHF
Fredrikstad

Som en del av filmfestivalen Nordic Docs i Fredrikstad vi Mari Storsteins dokumentarfilmer “Barn som meg” og “Tusen millioner ganger hundre tusen takk” bli vist i sal 1 på Fredrikstad Kino torsdag 8 mai klokken 11. Filmene vises  som en del av “Spesialfokus: Unge med utfordringer”. Regissøren selv vil være til stede, og vil svare på spørsmål etter filmene. Medlemmer av NHF får halv pris på billettene.

 

Nordic Docs – Dokumentarfestilvan i Fredrikstad – program

 

“Barn som meg” er et miljøportrett fra Jørstadsvea avlastningsbolig. På Jørstadsvea avlastningsbolig bor det 15 barn. Noen bor der fast, andre bor der deler av tiden. Vi får komme inn og være tilstede, i et hjem som ikke er et hjem. På barnas egne premisser får vi innblikk i deres hverdag og deres univers.

 

Om filmen “Barn som meg” 

 

“Tusen millioner ganger hundre tusen takk” handler om sykehusklovnen Arturo, produsert våren 2013 som del av emnet Personportrett. De to filmene er laget som del av studiene på Bachelor i dokumentarfilmproduksjon der Mari har fordypning i regi.

 

Om filmen “Tusen millioner ganger hundre tusen takk”

 

Mari Storstein har tidligere regissert bl. a. “Brevet til Jens” sammen med Camilla Brusdal. Filmen handlet om hvordan livet kan være for funksjonshemmede som får innvilget selvstyrt personlig assistanse, BPA, og hvordan det er uten BPA.

 

Om “Brevet til Jens”

 

Intervju med Mari Storstein i bladet Velferd (pdf)

 

Debattinnlegg:

Prisen på et menneske

Det er nå vi kan velge hvilket samfunn vi vil ha. To fremtidsscenarier.
mariStorstein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Abonnement
Loading
helsenorge.no
NHF Øst kurskatalog 2014